O brățară pe zi

o brățară pe zi

Consider că antreprenorii locali trebuie promovați, în primul rând pentru că au ales să fie aici, alături de noi, în loc să aleagă calea ușoară a plecării în străinătate. Un artizan local foarte drag mie, cu care de altfel începe seria promovării antreprenorilor locali este Rozina Steigmann.

Rozina face brățări din 2009, an memorabil pentru sănătatea ei, pentru ca atunci a renunțat la fumat. Deși o cunosc pe Rozina de când mă știu, niciodată nu am știut că a fumat, însă e bine că a renunțat, pentru că noua ei preocupare e mult mai plăcută. 😜

Inițial Rozina a început prin realizarea brățărilor multicolore din noduri, cu diverse modele și dimensiuni numite „brățările prieteniei”.

brățări noduri

Cu siguranță mulți dintre noi au învățat să facă aceste brățări la scoală, la lucru manual, însă nu cred că am văzut până acum pe cineva care să le facă tot atât de rapid cum le face Rozina și nici nu am mai văzut undeva atât de multe modele.

brățările prieteniei

Creativitatea Rozinei nu se oprește însă doar la brățările prieteniei. Special pentru cei mici, Rozina creează brățări cu nume sau brățări cu număr de telefon, pentru cei mai mari puțin, care au mai multe șanse de a se rătăci de părinți.

brățări nume

Preferatele mele sunt brelocurile cu mesaj create de Rozina, exact pe sistemul brățărilor cu nume.

breloc-parinti

Aș putea scrie foarte mult despre minunatele lucruri create de Rozina, însă cred că mai bine faceți o vizită paginii ei O brățară pe zi sau blogului. Ultimele noutăți le puteți vedea pe site-ul proiectului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *